Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Uçak Bakım Bölümü, Pilotaj Programı, Kabin Memurluğu Programı, İha Eğitimi, Havacılık, Lise, Havacılık endüstrisi, Hava taşımacılığı, Pilotaj Eğitimi, Staj

Pilot eğitimi, Uçak bakım teknisyeni, Havacılık meslek liseleri, Hava aracı teknolojisi, Uçuş eğitimi, Havacılık eğitim programları, Hava trafik kontrolörü, Havacılık okulu, Uçak simülatörü,

Havacılık sektörü, Uçuş güvenliği, Havacılık lisans programı, Havayolu şirketleri işbirliği, Kabin ekibi eğitimi, Havaalanı işletmeciliği, Hava aracı bakım teknolojisi,

• tr

Aday Öğrenci

Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!
ADAY ÖĞRENCİMİZ OKULUMUZU SEÇTİKLERİNDE

Tam Donanımlı Eğitim Modeli
Kur Sistemli İngilizce Eğitimi
Havacılığın Alt Disiplinini Oluşturan Teknik Mesleki Eğitim alarak istenilen her alana geçiş yapma şansına sahip olur.

OKULUMUZUN PROGRAM TÜRLERİ
Okulumuz Uçak Bakım Alanı, Uçak Gövde Motor Bölümü Anadolu Teknik Programı ve Anadolu Meslek Programından oluşmaktadır.

OKULUMUZUN İŞ BİRLİĞİ YAPTIĞI VE YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER
 Erasmus ile Avrupa’da Staj Programı
Havalimanında yaz stajı yaparak uygulamalı staj yapma imkânına sahiptir.

EĞİTİM ÖĞRETİM ŞEKLİMİZ
Öğrencilerimiz 09.00-17.00 saatleri arasında ''normal eğitim'' görürler.

ÖĞRENCİ TÜRÜMÜZ
Öğrencilerimiz Kız/Erkek (Karma) eğitim görürler.

ŞEHİR DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZE YATILI İMKÂNI
Türkiye’nin dört bir yanından gelen kız/erkek öğrencilerimiz için kendi sorumlu öğretmenlerimiz gözetiminde yatılı konaklama ve okul servis araçlarıyla ulaşım imkânına sahip olurlar.

OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ
Uçak Bakım Bölümü
Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz Uçak Bakım Teknisyeni olarak uçak ve diğer hava araçlarının her türlü bakım ve onarımı, montaj ve servis işlerini yapabilirler.
Pilotaj Programı
Okulumuz bölümlerinin herhangi birinde kayıtlı olan öğrencilerimizden isteyenler pilotaj programına katılabilir. Lise 11. Sınıfta amatör pilot lisansı ( PPL) sahibi olurlar.

ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJA GÖNDERİLDİĞİ KURUMLAR
STRENDI ODBORNA SKOLA CİVİLNİHO LETECTVİ(ÇEK CUMHURİYETİNDE HAVACILIK OKULU)
FAIR THAT’S FLYING
AEROPILOT S.R.O.
TDTEAM HAVACILIK BAKIM TİC. A.Ş.
ERAH HAVACILIK AKADEMİSİ
BATI OTOMOTİV
ÇEŞMELİLER OTOMOTİV A.Ş

ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET SONRASI İŞ BULMA İMKÂNLARI
Mezun öğrencilerimiz Türk Hava Yolları ve diğer özel havayolu firmalarında yardımcı ve uçak bakım teknisyeni olarak çalışabilecekleri gibi Devlet Hava Meydanları işletmesinde ve hava ikmal bakım merkezlerinde  dil yeterliliklerini sağladıkları taktirde çalışabilmektedir. Ayrıca mesleki anlamda uluslararası geçerliliği olan meslek olduğu için global sahada rahatlıkla iş bulabilmektedirler.
İsterlerse kariyerlerine havacılık alanında üniversite eğitimi veya pilotaj ve kabin memurluğu alanında devam edebilirler.

ULUSAL /ULUSLARARASI YARIŞMALARDA ELDE EDİLEN BAŞARILAR
Mostem Robot Yarışması 1. ve 2.lik Ödülü.
10, 11 ve 12. MEB Uluslararası Robot Yarışmaları Dereceleri
OKULUMUZUN YÜKSEKÖĞRETİME YERLEŞTİRME ORANLARI
*YÜKSEKÖĞRETİME YERLEŞTİRME ORANIMIZ %67

OKULUMUZUN KAYIT KOŞULLARI
Aday öğrencilerimiz (okul yönetimince)
Okulumuz bursluluk sınav sonucu
LGS  sonucu
Yüz yüze yapılan mülakat değerlendirilmesi sonucu seçilir.

OKULUMUZA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ve ŞARTLAR
Sınav Sonuç Belgesi
Nüfus cüzdanı
2 adet vesikalık fotoğraf
Öğrenci velisi

ULAŞIM İMKÂNLARI
Öğrencilerimiz şehrimizin tüm bölgesinden servis ağımızı kullanabilirler.
Toplu taşıma aracı olan 270 Irlıganlı Otobüs Hattıyla okulumuzun önüne kadar gelebilirler.
Denizli Otogarından Irlıganlı Minibüsüyle okulumuzun önüne kadar gelebilirler.

ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ/BECERİ EĞİTİMİ BİLGİLERİ
Anadolu Teknik Programındaki öğrencilerimiz yaz aylarında toplam 40 iş günü staj zorunluluğu vardır. Anadolu Meslek Programındaki öğrencilerimizin 12.sınıf stajları Eylül-Haziran ayları içerisinde 2 gün okul , 3 gün staj şeklinde işler.

OKULUMUZUN DERS BAŞLANGIÇ-BİTİŞ ZAMANI
Okulumuzda dersler hafta içi sabah saat 09.10’da başlar 17.00’de biter. Hafta sonu etütlerimiz sabah 10.00’da başlar,14.00’de biter.

REHBERLİK VE YÖNLENDİRME İÇİN İLETİŞİM NUMARALARIMIZ