Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Uçak Bakım Bölümü, Pilotaj Programı, Kabin Memurluğu Programı, İha Eğitimi, Havacılık, Lise, Havacılık endüstrisi, Hava taşımacılığı, Pilotaj Eğitimi, Staj

Pilot eğitimi, Uçak bakım teknisyeni, Havacılık meslek liseleri, Hava aracı teknolojisi, Uçuş eğitimi, Havacılık eğitim programları, Hava trafik kontrolörü, Havacılık okulu, Uçak simülatörü,

Havacılık sektörü, Uçuş güvenliği, Havacılık lisans programı, Havayolu şirketleri işbirliği, Kabin ekibi eğitimi, Havaalanı işletmeciliği, Hava aracı bakım teknolojisi,

• tr

Kokpit’te ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ Coşkusu

Denizli’de ki okullarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku içerisinde kutlandı.

Kokpit Havacılık Lisesi’nde de öğrenciler hazırladıkları etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ‘nı coşku içerisinde kutladılar. Etkinlikler Okul Müdürü Yusuf Aybek ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gizem Tire’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başladı. Aybek ve Tire, konuşmalarında Cumhuriyetin ve Atatürk’ün, Türk milleti için getirdiği kazanımlardan bahsederek, Cumhuriyetin ilelebet yaşayacağı vurgusunda bulundular.

Konuşmaların ardından tören öğrencilerin hazırladığı gösteriler ile devam etti. Öğrenciler ‘Cumhuriyet ve Atatürk’ temalı şiirler okurken, bazı öğrenciler ise Türküler ve şarkılar seslendirdi. Öğrencilerin ellerindeki Türk bayraklarını tören boyunca bir an bile olsa ellerinden bırakmayarak coşku ve gurur içinde sallamaları dikkatlerden kaçmadı. Velilerin katılımının da yoğun olduğu tören yine okul öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisinin sergilenmesinin ardından sona erdi.